Fritz i-a taiat apa lui Robu

Fritz i-a scos țeava de apă lui Robu.”Nu a plătit factura din 2014, stă câte 4 ore să se spele pe cap!”

Într-o mișcare fără precedent, primarul Dominic Fritz a luat decizia radicală de a-i închide robinetul fostului primar Nicolae Robu, într-o dispută ce pare desprinsă din paginile unui roman satiric. Motivul? Un consum exorbitant de apă, atribuit ritualurilor extinse de înfrumusețare ale lui Robu, care, potrivit surselor, includeau sesiuni de vopsire a podoabei capilare ce durau nu mai puțin de patru ore.

„Este o decizie pe care am luat-o cu inima îndoită, dar când un singur cetățean consumă mai multă apă decât întregul cartier Fabric, trebuie să ne întrebăm dacă nu cumva se spală pe cap cu șampanie în loc de apă.” a declarat Fritz

Scandalul, care a izbucnit după ce consiliul local a votat în unanimitate pentru bugetul Timișoarei pe 2024, a adus la lumină detalii picante despre obiceiurile de igienă ale lui Robu. Documentele scurse în presă arată că fostul primar nu a plătit factura la apă din 2014, acumulând o datorie ce ar putea alimenta fântânile arteziene ale orașului pentru un deceniu.

„Este inadmisibil,” a tunat Fritz în fața consiliului, prezentând dovezi sub formă de grafice colorate care ilustrau creșterea exponențială a consumului de apă în anumite ore ale zilei, coincident cu programul de beauty al lui Robu. „Cum să explicăm timișorenilor că trebuie să economisească apa când un singur om folosește rezerva de apă a orașului ca pe un lac personal de înot?”

De partea cealaltă, Robu se apără, susținând că toate aceste acuzații sunt parte a unei conspirații împotriva sa și că, de fapt, el doar încerca să aducă un omagiu râurilor Timiș și Bega prin reconstituirea lor simbolică în propria baie.
„Este un atac la adresa mea personală și la adresa libertății de expresie,” a declarat Robu, în timp ce își aranja meticulos șuvițele argintii. „Vopsirea părului este o formă de artă, iar apa este muza mea.”

În culise, se zvonește că Fritz ar fi în căutarea unei soluții de compromis, inclusiv propunerea de a instala un contor separat pentru dușul lui Robu, care să măsoare nu doar consumul de apă, ci și nivelul de creativitate artistică pe care îl aduce orașului.